Живот со верба

Сеедно дали си млад или пак нешто повозрасен, сеедно дали живееш сам или пак во партнерство, без разлика дали имаш многу или пак малку време, одлучувачко е прашањето: „ Кој го креира мојот живот и дали го живеам тој живот, бидејќи јас така сакам?“

Промени го твојот живот

Дали си среќен во сите области од твојот живот? Или пак можеби има некои области кои не ти одат баш најдобро? Биди искрен со себе: Задоволен ли си со твојот начин на живот или пак можеби сакаш понекогаш да се замениш со некого? Можеби би сакал да развиеш некои особини, кои ги сметаш како сопствен дефицит? продолжете со читање

Креирај го сопствениот живот

Без разлика дали работите за некого или пак работите самостојно, секој се стреми, тежнее, кон она што го прави да биде што е можно поуспешен. Како изгледа твојот бизнис? Како ги заработуваш парите? Работиш за други, за да можеш да преживееш? Или пак ја следиш твојата професија? Ја познаваш ли воопшто твојата професија?

YOU DECIDE.

Живеј ги твоите соништа

Колку неоптоварен беше нашиот живот, најчесто во младоста, но пред сѐ колку големи и разновидни беа нашите соништа и желби, кога мислевме дека светот нам ни припаѓа! Но кога се впуштивме во суровата реалност во форма на школување, финансиска одговорност и сѐ поскапиот начин на живот, многумина ги заборавија нивните вистински сништа. продолжете со читање

Контакт

Контактирајте не за било какви информации.

Јавете ни се на овој број +49 179 5881332